0

Grozā nav neviena produkta.

Atzīmē kalendārā: 24. septembrī tiekamies “Suņu burziņā” Jaunmārupē!

Uzaicinām Tevi un Tavu četrkājaino draugu uz īpašu un aizraujošu pasākumu – “Suņu burziņu”, kas notiks 24. septembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Jaunmārupē, pie ūdenstorņa! Suņu īpašnieki un draugi te varēs ne vien vērot paraugdemonstrējumus un uzzināt daudz noderīgas informācijas izglītojošās lekcijās, bet arī kopā ar saviem mīluļiem piedalīties dažādās izklaidējošās aktivitātēs un sacensībās. Ar visu pasākuma programmu vari iepazīties šeit. 

Kā pasākuma lieldraugs Animu komanda arī ir sarūpējusi pārsteigumus suņu mīļiem. Animu teltī piedāvāsim: 

  • saņemt veterinārārsta konsultāciju BEZ MAKSAS – nāc un jautā visu, kas uz sirds! 
  • iegādāties aksesuārus, zoopreces un gardumiņus;  
  • padzirdināt suņuku mūsu ūdens stacijā;
  • saņemt suņu ekskrementu maisiņus par brīvu; 
  • gardus pārsteigumus no Doggy Joy. 

Piedalies balvu izlozē! Vai sapņo par GPS izsekošanas ierīci, kas Tev ļautu sekot līdzi sava suņuka gaitām? Bet varbūt vēlies iegādāties zoopreces par velti? Mēs zinām, kā Tev palīdzēt! 

Piedalies “Suņu burziņa” izlozē!  

  • Galvenā balva – Tractive GPS izsekošanas ierīce suņiem
  • Gandarījuma balvas: 1x dāvanu karte 20 EUR vērtībā un 1x dāvanu karte 35 EUR vērtībā

Kas jādara?
Nāc uz “Suņu burziņu” un uzmeklē Animu telti. Aizpildi anketu un atzīmē, ka piekrīti saņemt jaunumus par Animu aktuālajiem piedāvājumiem, kā arī informatīvu un izglītojošu saturu, kas noderēs gan topošiem dzīvnieku saimniekiem, gan tādiem, kam jau ir pieredze. 

  • Izlozes laikā Tev jābūt uz vietas (14:30 pie Animu telts), lai saņemtu balvu;
  • Ja uzvarētājs loterijas laikā neatsauksies, izlozēsim nākamo laimētāju, līdz ar to iepriekšējās izlozes rezultāts tiks anulēts. 

Uzzini vairāk par suņiem izglītojošās lekcijās! 

Ar zināšanām un pieredzi informatīvās lekcijās dalīsies Animu veterinārārste, Jēkabpils veterinārās klīnikas un aptiekas vadītāja Sabīne Baltkāja-Rihtere.
Veterinārārsta izglītību ieguvusi Latvijas Lauksaimniecības Universitātes Veterinārmedicīnas fakultātē 2010. gadā. Internatūras praksi izgājusi Igaunijas pilsētā Tartu, Dabaszinātņu Universitātes Veterinārajā klīnikā. Specializējas mazo dzīvnieku terapijā un dermatoloģijā. Latvijas Veterinārārstu biedrības biedrs kopš 2010. gada. 

Uz pasākuma galvenās skatuves:

  • Plkst. 12.15-12.30 Suņa pirmā palīdzība, lekciju vada Sabīne Baltkāja-Rihtere, Animu veterinārārste;
  • Plkst. 13.00-13.15 – 5 jautājumi vetārstam un suņu apmācības trenerim, lekciju vada Sabīne Baltkāja-Rihtere, Animu veterinārārste un Anete Sila, suņu apmācību trenere

Izglītojošajā teltī:

  • Plkst. 12.00-12.20Suņa ienākšana mājās – kā sagatavoties?, lekciju vada Sabīne Baltkāja-Rihtere, Animu veterinārārste 

Jau tradicionāli šajā pasākumā, kas rīkots par godu aktīvās tūrisma sezonas noslēgumam, norisināsies arī rudens ražas gadatirgus, kuru papildinās koncertprogramma, kā arī orientēšanās spēle “Pupuķi meklējot”.  Solās būs lielisks pasākums! Tiekamies Animu.lv teltī! Ņem līdzi savus astaiņus, ģimeni un draugus!