0

Grozā nav neviena produkta.

Josera

Jau vairāk kā 80 gadus Josera ir augstvērtīgas Super Premium suņu, kaķu un zirgu barības ražotājs, kura dzimtene ir Vācija, taču produkti ir iecienīti visā pasaulē. Savas ilgajos gados gūtās zināšanas un pieredzi Josera izmanto, lai izstrādātu precīzas barības receptes atbilstoši suņu, kaķu un zirgu dažādajām vajadzībām ar mērķi nodrošināt to ilgmūžību, veselību un labklājību.

Josera barība suņiem

Josera suņu barības ir tikpat īpašas kā Tavs suns! Lai apmierinātu visu šķirņu un izmēru suņu uztura vajadzības, Josera sortimentā iekļautas dažādas sausās un mitrās barības, kā arī gardas uzkodas un kārumi. Izprotot to, ka katrs suns ir unikāls, Josera barības ir pielāgotas arī visiem suņu vecumposmiem – gan strauji augošiem kucēniem, kam piemērota Josera Junior barības sērija, gan pieaugušiem suņiem, kas novērtēs Josera Adult barību dažādību, gan senioriem, kam atbalstu sniegs Josera Senior sērijas barības.

Josera piedāvājumā atradīsi arī barības alerģiskiem suņiem un suņiem ar dažādām veselības problēmām, lai katram varētu piemeklēt atbilstošāko. Turklāt visas Josera suņu barības ir izgatavotas no dabīgām sastāvdaļām, tostarp svaigas gaļas, augstākās kvalitātes graudiem un augu olbaltumvielām.

 

Katram sunim

Gan barību izejvielas, gan gatavie Josera produkti tiek rūpīgi pārbaudīti. Lai nodrošinātu produktu teicamu un pastāvīgu kvalitāti, laboratorijas ķīmiķi, biologi un viņu palīgi darbojas vienotā komandā Josera uzņēmuma akreditētajā laboratorijā.

  • Josera Super Premium Lamb & Rice sausā barība suņiem

    5.69
    Pievienot grozam
  • Joser JosiDog Junior 15kg

    Josera – barība kucēniem “JosiDog Junior” 25/13 ar mājputnu 15 kg

    42.90
    Pievienot grozam
  • Josera Meat Lovers Pure Chicken konservi suņiem

    3.194.99
    Izvēlieties
  • Josera JosiDog Beef in Sauce

    Josera – konservi suņiem JosiDog ar liellopu mērcē 415 g

    1.49
    Pievienot grozam
  • Josera Help Hypoallergenic Dog

    Josera Help Hypoallergenic Dog diētiskā barība suņiem

    8.9969.90
    Izvēlieties
  • Josera Super Premium Festival

    Josera Super Premium Festival sausā barība suņiem

    5.09
    Izvēlieties
  • Josera Super Premium Nature Energetic sausā bezgraudu barība suņiem

    6.6967.90
    Izvēlieties

Josera barība kaķiem

Josera kaķu barības, gan sausās, gan mitrās, ir izstrādājuši nozares eksperti, nodrošinot to, lai Tavs pūkainais draugs saņemtu visas tam nepieciešamās uzturvielas atbilstoši tā vecumam, šķirnei, veselības stāvoklim un dzīves stilam. Tādēļ Josera produktu klāstā piemērotu barību varēs atrast gan kaķēnu, gan sterilizētu kaķu, gan īpaši izvēlīgu kaķu saimnieki.

Visas Josera kaķu barības satur tiem nepieciešamās taukskābes, olbaltumvielas, vitamīnus un minerālvielas, kas palīdz uzturēt veselīgu imūnsistēmu, veicina gremošanu, kā arī stiprina kaulus un muskulatūru. Turklāt Josera barībās izmantotās sastāvdaļas tiek rūpīgi izvēlētas, lai garantētu maksimāli labu garšu un kvalitāti. Tās nesatur mākslīgus aromatizētājus un konservantus, tāpēc vari būt drošs, ka, izvēloties Josera, nodrošināsi savam kaķim veselīgu un sabalansētu uzturu.

Daudzi kaķi iecienījuši Josera DailyCat barību, kas ir piemērota ikdienas ēdināšanai istabas un āra kaķiem, savukārt alerģisku kaķu saimnieki atzinīgi novērtē Josera Marinesse bezgraudu sauso barību, kas ir īpaši piemērota kaķiem ar barības alerģijām.

Katram kaķim

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par suņu barību ar augstu gaļas sastāvu, hipoalerģisku kaķu barību, papildbrību kaķiem urīntrakta veselībai, pilnvērtību barību kucēniem un kaķēniem vai strukturālo barību bez graudiem zirgiem – Josera produktu klāstā atradīsi atbilstošu risinājumu ikvienam dzīvniekam.

  • Josera Premium JosiCat Tasty Beef sausā barība kaķiem

    2.6956.90
    Izvēlieties
  • Josera Sensicat

    Josera – barība kaķiem “SensiCat” ar mājputnu un rīsiem

    4.2959.90
    Izvēlieties
  • e-cenaJosera Help Urinary Cat

    Josera Help Urinary Cat diētiskā barība kaķiem

    5.4967.90
    Izvēlieties
  • 20%

    Josera – konservi kaķēniem pastēte ar vistu 85 g

    1.35
    Pievienot grozam
  • 20% Josera Super Premium Kitten

    Josera Super Premium Kitten sausā barība kaķēniem

    From 3.4349.52
    Izvēlieties
  • Josera JosiCat Chicken in Sauce

    Josera – konservi kaķiem JosiCat ar vistu mērcē 415 g

    1.49
    Pievienot grozam
  • Josera JosiCat Crispy Duck

    Josera JosiCat Crispy Duck sausā barība kaķiem

    2.8960.90
    Izvēlieties
  • Josera Catelux

    Josera Super Premium Catelux sausā barība kaķiem

    4.3989.90
    Izvēlieties

Josera barība zirgiem

Atbilstošas barības izvēle zirgam ir atbildīgs lēmums, jo ietekmē ne vien Tava zirga veselību, bet arī tā sniegumu un vispārējo labklājību. Tāpēc, izvēloties Josera zirgu barību, vari būt drošs, ka nodrošināsi savam zirgam vislabāko iespējamo uzturu, jo tā ir izgatavota no augstākās kvalitātes sastāvdaļām, kas tiek iegūtas no uzticamiem piegādātājiem.

Tā kā Josera zirgu barība ir izstrādāta, ņemot vērā jaunākos pētījumus un zirgu uztura standartus, visi vitamīni, minerālvielas un citas barības vielas, kas tajā iekļautas ir rūpīgi sabalansētas, lai nodrošinātu optimālu uzturu un veselību atbilstoši katra zirga vajadzībām – gan jaunzirgiem un vaislas zirgiem, gan aktīvā slodzē ejošiem sporta zirgiem, gan senioriem, kas pavada savas dienas mierīgās pastaigās aplokos.

Bet reizēs, kad vēlies savu mīluli palutināt, izmanto Josera kārumus zirgiem! Tie ir ne vien gardi, dabīgi un veselīgi, bet arī izveidoti parocīgu brikešu veidā, kas viegli ieliekamas kabatā un iedodamas zirgam treniņu laikā.

Josera kvalitātes garantija

Augstas kvalitātes dzīvnieku barībai ir ne tikai labi jāgaršo, bet arī jābūt veselīgai un viegli sagremojamai. Tādēļ visu Josera ražoto barību receptes izstrādā suņu, kaķu un zirgu uztura speciālistu komanda. Josera barības ražošanā tiek izmantotas tikai pašas kvalitatīvākās dabīgās izejvielas, bet netiek izmantotas ne ģenētiski modificētas izejvielas, ne kvieši, soja, mākslīgās krāsvielas, aromātvielas, ne arī konservanti.

Katra izejviela pirms lietošanas tiek rūpīgi pārbaudīta Josera laboratorijā. Arī saražotie produkti pastāvīgi tiek pakļauti visstingrākajai kvalitātes kontrolei, tāpēc Josera var garantēt augstvērtīgas kvalitātes produktus katram mājdzīvniekam. Turklāt Josera suņu un kaķu barību sastāvā izmantotā gaļa ir iegūta tikai no dzīvniekiem, kas tiek izmantoti cilvēku pārtikas ražošanai.